Ljubava bb, Kruševac

063 70 33 678 --- 063 15 23 014

Voćne Sadnice Oraha

VOĆNE SADNICE ORAHA

Sadnice Oraha koje nudi naš Rasadnik su prošle sve potrebne kontrole koje propisuje Ministarstvo Poljoprivrede, sertifikovane su i sigurno bezvirusne.
Sve sadnice voća dostavljamo na Vašu adresu, veće količine lično dovozimo, a manje šaljemo kurirskom službom.

Sadnice voća – ORAH – DOMAĆI SEJANAC:

Sadnice voca orah domaci sejanacOpis: Sadnice voća oraha Domaći sejanac je domaćeg porekla. Domaći sejanac, daje solidan prinos. Plod je srednje krupan, meke je ljuske i svetlog jezgra.

Vreme zrenja: Početak IX

Podloga: Sopstveni koren


Sadnice voća – ORAH – ŠAMPION:

Sadnice voca orah sampionOpis: Sadnice voća oraha Šampion je domaćeg porekla. Orah Šampion je bujna i vrlo rodna sorta. Otporan je na bolesti. Masa ploda je oko 14 grama, jezgro je svetle boje i sadrži 67% ulja. Popunjenost jezgra je oko 58 %. Sazreva vrlo rano. Odlična, srednje bujna i rodna sorta. Može se gajiti na svim područjima pogodnim za voće.

Vreme zrenja: Početak IX

Podloga: Sopstveni koren


Sadnice voća – ORAH – GAJZENHAJM:

Sadnice voca orah gajzenhajmOpis: Sadnice voća oraha Gajzenhajm je poreklom iz Nemačke. Drvo je srednje bujno i rodno. Plod je srednje krupan do krupan, širokog ovalnog oblika, ljuska je vrlo glatka, svijetla, lijepog izgleda. Jezgro je dobrog ukusa, žućkaste boje.

Vreme zrenja: Početak IX

Podloga: Sopstveni koren


Sadnice voća – ORAH – BUGARSKI ŠEJNOVO:

Sadnice voca orah bugarski sejnovoOpis: Sadnice voća oraha Šejnovo je domaćeg porekla. Šejnovo je jedna od najboljih sorti oraha. Kasno započinje vegetaciju, pa je otporna na mrazeve. Srednje je bujna i veoma rodna sorta, srednje krupnoće (12 g). Jajastog je oblika, tanke i lako lomljive ljuske.

Vreme zrenja: Početak IX

Podloga: Sopstveni koren


 

Proizvodimo sadnice voća visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama u šta se možete i sami uveriti ukoliko posetite naš rasadnik.

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet!