Ljubava bb, Kruševac

063 70 33 678 --- 063 15 23 014

Rasadnik Smiljković – O nama

Rasadnik “KALEM VOĆE SMILJKOVIĆ”, Dobrodošli!

Rasadnik sa tradicijom – Planiranje Vašeg savršenog voćnjaka ili vinograda počinje u našem Rasadniku jer za Vas imamo sve na jednom mestu,  od sadnog materijala koji je prve klase pa do stručnih saveta kako i šta raditi, a da prinosi budu maksimalni !!!

Rasadnik SmiljkovićKALEM VOĆE SMILJKOVIĆ je porodična firma, Rasadnik sa dugogodišnjom tradicijom na našim prostorima čija je osnovna delatnost  proizvodnja sadnog materijala – voćne sadnice i lozni kalemovi (vinova loza).

Nalazimo se u Rasinskom okrugu, u mestu Ljubava, u blizini Kruševca. Ovo mesto na obali Zapadne Morave je poznato kao centar kalemarstva i proizvodnje visokokvalitetnih loznih kalemova i voćnih sadnica.

Naš rasadnik ima tradiciju proizvodnje sadnog materijala od preko 50 godina. To je tradicija koja se prenosi sa generacije na generaciju do današnjnih dana. Poučeni bogatim iskustvom nekoliko generacija stvorili smo uslove za intenzivnu proizvodnju voćnih sadnica i loznih kalemova i osim klasičnih, možemo Vam ponuditi i stubaste voćne sadnice i mini voćne sadnice i to: sadnice jabuke,  sadnice kruške, sadnice trešnje, sadnice breskve, sadnice višnje, sadnice kajsije.

Naš cilj je da nastavimo uspešno poslovanje koje su započeli naši preci i da bogato iskustvo prenesemo svojim potomcima. Kvalitet je nešto čime opstajemo na tržištu sadnog materijala u vreme ekspanzije broja Rasadnika i ogromne ponude. Sadnice koje proizvodimo su isključivo prve klase i svaka sadnica je sa pažnjom uzgojena. Naše sadnice se zato primaju u 99% slučajeva.

Samo pažljivo odabranom sortom, koja će biti gajena u optimalnim uslovima, možemo postici visoku rodnost i trajnost ploda što su glavni imperativi savremenog voćarstva kojim se mi bavimo.

Dugogodišnja porodična tradicija, veliko iskustvo, dobar kvalitet su ono čime se možemo pohvaliti kao jedan od većih Rasadnika, proizvođača voćne sadnice i loznih kalemova.

Iz godine u godinu naš rasadnik snabdeva veliki broj kupaca,  što nam pričinjava posebno zadovoljstvo.
Proizvodimo sadnice visokog kvaliteta po veoma povoljnim cenama u šta se možete i sami uveriti ukoliko nas posetite.

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet!


strelicaVršimo ugovaranje proizvodnje voćne sadnice i
loznog kalema (vinove loze) za narednu godinu!