Ljubava bb, Kruševac

063 70 33 678 --- 063 15 23 014

Sadnice voća lešnika

VOĆNE SADNICE LEŠNIKA

Sadnice Lešnika koje nudi naš Rasadnik su prošle sve potrebne kontrole koje propisuje Ministarstvo Poljoprivrede, sertifikovane su i sigurno bezvirusne.
Sve sadnice voća dostavljamo na Vašu adresu, veće količine lično dovozimo, a manje šaljemo kurirskom službom.

Sadnice voća – LEŠNIKA – TONDA ĐENTILE:

Sadnice voca lesnik tonda djentileOpis: Sadnice voća Lešnika Tonda Đentile su stara Italijanska sorta. Ovaj lešnik cveta i počinje vegetaciju srednje kasno, srednje bujnog je rasta. Plod je srednje krupan, okrugao, ljušti se od opne 90 -100%, popunjenost ploda jezgrom je 44-47%, dobre je rodnosti.

Vreme zrenja: Polovina VIII

Podloga: Mečja leska


Sadnice voća – LEŠNIK – ISTARSKI DUGI:

Sadnice voca lesnik istarski dugiOpis: Lešnik sorte Istarski Dugi su stara sorta. Cveta i počinje vegetaciju srednje rano, srednje bujnog do bujnog je rasta, povijenih grana. Plod je krupan i duguljast, teško se ljušti, popunjenost ploda jezgrom je do 43%, rađa vrlo obilno.

Vreme zrenja: Polovina VIII

Podloga: Mečja leska


Sadnice voća – LEŠNIK – RIMSKI:

Sadnice voca lesnik rimskiOpis: Lešnik sorte Rimski su stara Italijanska sorta. Cveta i počinje vegetaciju srednje kasno, srednje bujnog je rasta. Plod je srednje krupan, okrugao, dobre je rodnosti.

Vreme zrenja: Polovina VIII

Podloga: Mečja leska


Sadnice voća – LEŠNIK – LUDOLF:

Sadnice voca lesnik ludolfOpis: Stablo je srednje bujno do bujno. Cveta srednje rano, a sazreva prilično kasno. Plod je krupan i okruglasto – trbušastog oblika. Redovno i obilno rađa i odlična je sorta za stonu potrošnju.

Vreme zrenja: Polovina VIII

Podloga: Mečja leska


 

Proizvodimo sadnice voća visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama u šta se možete i sami uveriti ukoliko posetite naš rasadnik.

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet!